17 May 2010

carti - Alte achizitii

Pt ca mi`am propus sa nu mai citesc beletristica pana dupa sesiune, si pt ca si Polirom a adopta tactica reduceri-carora-nu-le-pot-rezista, mi-am comandat cateva carti tematice, cu un castig de 32.00 ron (106.85 ron --> 74.80 ron).

* Introducere in terapia cognitiv-comportamentala -- David Westbrook, Helen Kennerley, Joan Kirk
* 14 abordari in psihopatologie -- Serban Ionescu
* Tulburarile severe de personalitate. Probleme curente in practica clinica -- Bert van Luyn (coord), W. John Livesley (coord.), Salman Akhtar (coord.)

Observ ca Editura Trei are o noua oferta pentru luna mai -- reducere 25% pentru 3 sau mai multe carti cumparate. Si simt cum ma furnica degetele a mancarime...


7 comments:

  1. Teoria, ca teoria ... dar te ocupi cu practica ?

    ReplyDelete
  2. Sa ai in vedere cele doua carti ale lui Mark Haddon aparute la editura 3.

    ReplyDelete
  3. Vezi ca te-au intepat. Ti-au vandut aceeasi carte de doua ori. :p

    ReplyDelete
  4. @Nautilus: eh, sunt abia la inceput, si practica este o Responsabiliate; incerc sa aplic pe mine, in masura in care imi permite propriul meu sistem de aparare, ii observ si ascult pe altii si-mi fac teorii pe care incerc sa la verific la un nivel care sa nu afecteze.

    Abia dupa ore de dezvoltare personala si consiliere mi-as putea permite sa incerc serios si responsabil. Acum caut sa ma intergrez intr-un fel, in tagma.

    @Gabriel: cu "o intamplare ciudata..." m-ai convins deja; astept bookfestul :)

    @bhuttu: mda. macar sa fi fost asta cea mai mare teapa. am corectat, ms.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Iti facusem un comentariu mai devreme de pe un cont mai vechi pe care nu-l mai folosesc. Reiau : cartea e doar 10 lei la Carturesti. Nu se cade sa astepti nu stiu ce festival de carte. Daca iti plac cartile nu iti cumperi carti de la festivaluri, sau carti numai pentru ca sunt reduse.

    ReplyDelete
  7. am vazut si comentul de dinainte...nu ma asteptam sa coste atat de putin, de-obicei cartile de la editura trei costa cam de doua-trei ori pe-atat, de-aceea ma si incanta reducerile de la ei...

    in plus, in loc sa cumpar trei carti si sa tanjesc dupa a patra, mai bine le cumpar pe toate patru, ca parte dintr-o promotie sau o reducere; nu e ca si cum as intelege ce citesc in functie de cat am dat pe carte... sau poate nu-mi plac cartile :D

    oricum imi place ideea ta... nu ma gandisem pana acum la un targ de carte ca la un festival...

    ReplyDelete